NYHETER

Den här veckan är det World Continence Week 2021

21.06.2021 Var tionde person lider av inkontinens och det drabbar alla åldrar, kvinnor som män. Trots att det är ett vanligt förekommande problem är det fortfarande ett tabubelagt ämne. ABENA har en lång erfarenhet av att utveckla inkontinensskydd och vi strävar efter att förbättra livskvaliteten för personer som lider av inkontinens.

Läs mer


Den 5 juni firar vi Danmarks nationaldag och Världsmiljödagen!

04.06.2021 ABENA började ursprungligen som en liten leverantör i danska Aabenraa med ett blygsamt produktsortiment. Idag är vi en kundfokuserad, samarbetspartner som utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsprodukter - alltid med hållbarhet i fokus.

Läs mer


ABENA lanserar ätbara munskydd

01.04.2021 Vi på ABENA är stolta över att kunna presentera våra innovativa, hållbara och ätbara munskydd. Munskydden är tillverkade av 100% naturliga ingredienser och finns i smakerna Raspberry, Peppermint och Salty liquorice.

Läs mer


Bambo Nature introducerar nya komposterbara papperspåsar

25.03.2021 Våra blöjor från Bambo Nature var de första i världen att bli Svanenmärkta för över 25 år sedan. Nu introducerar vi stolt de första Svanenmärkta blöjorna i komposterbara papperspåsar.

Läs mer